ŠTA SI MI UVALIO OVU STOLICU? Kari Pešić napravio ŠOU na konferenciji! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2021

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Svetislav Pešić je ponovo pravio šou na konferenciji za medije! Iako je bio vidno zadovoljan posle pobede nad Letoncima, jedan detalj mu je pokvario raspoloženje.

ŠTA SI MI UVALIO OVU STOLICU? Kari Pešić napravio ŠOU na konferenciji! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Harizmatični stručnjak je ušao u salu za koneferencije, seo na stolicu, ali mu ona nije bila potaman, pa je usledila komična reakcija.

- Kakve su ovo stolice? Daj mi neku stolicu da sednem ko čovek, što si mi uvalio ovu stolicu? Što ti ne sedneš na ovu stolicu. Prvo me ne vide, a drugo ja njih ne vidim. Vi ste navikli da dajete fotelje kao rukovodiocima. Evo, sad se vidimo lepo, jel se slažete- rekao je Svetisav Pešić i izazvao smeh među novinarima.

Poznato je da je Pešić jedan od omiljenih sagovornika medija, što zbog simpatičnog naglaska i zanimljivih analiza, tako i zbog ovakvih komičnih situacija koje redovne tokom njegovih obraćanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading