DELIJE SU OVO ČEKALE: Dejan Radonjić najavio veliki POVRATAK!

Autor:

Sport

25.11.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Uniksa u petak od 19 h, u okviru 12. kola Evrolige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je pred ovaj meč govorio o povratku Erona Vajta.

DELIJE SU OVO ČEKALE: Dejan Radonjić najavio veliki POVRATAK!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Uniks je u poslednjih pet mečeva slavio četiri puta što je dovoljno upozorenje za Crvenu zvezdu.

- Uniks je u poslednjim nedeljama u sjajnoj formi. Igraju stvarno odlično i ostvarili su neke velike pobede. Dobri su u oba pravca i spremni da igraju na visokom nivou. Ofanzivno su potentni, atletski dobri, mogu mnogo toga da naprave. Savladali su neke ekipe koje su ponajbolje u ovom trenutku, dobili su taj Armani sa velikom razlikom, pre toga i Real. Imaju nekoliko trijumfa posle nešto slabijeg početka sezone- rekao je Radonjić.

Svestan je šta čeka njegove izabranike.

- U ovom trenutku je to ozbiljan izazov za nas. Biće potrebno da igramo dobro, da im pariramo, da iskontrolišemo njihov kvalitet, da damo sve od sebe. Igramo protiv kvalitetnog tima koji je u dobroj formi. Moramo mi da budemo dobri, da bismo došli do situacije da dođemo do pobede.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Kada je u pitanju zdravstveni bilten trofejni stručnjak je otkrio neke detalje.

- Izašli smo iz tog nekog teškog mikrociklusa i koji je proizveo problematiku, trudili smo se da na najbezbolniji način prođemo kroz taj ritam. Kroz nekih par treninga smo pokušali da uradimo što više moguće, da se oporave povređeni igrači, da izađemo odatle na zadovoljavajući način. Sve vreme je prisutan taj osećaj da stalno nešto može da se desi, u ovom trenutku su svi osim Vajta u treningu. Neki sa manjim problemima, ali se nadam da će se manje pričati o tome u narednom periodu.

Na kraju je upitan i kada bi Eron Vajt mogao da se nađe na parketu.

- Sledeće nedelje ćemo znati koliko je Vajt blizu povratka- zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading