ZEMLJOTRES U SRPSKOJ KOŠARCI: Zvezdina velika uzdanica POTPISALA za Partizanovu filijalu!

Autor:

Sport

25.11.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put kao da zemljotres pogodi sportski svet kada neko iz Partizana pređe u Crvenu zvezdu ili obrnuto. Nakon letnjeg transfer perioda kada se treslo na sve strane, sličan transfer obavljen i ovih dana, tiho i skriveno od očiju javnosti.

ZEMLJOTRES U SRPSKOJ KOŠARCI: Zvezdina velika uzdanica POTPISALA za Partizanovu filijalu!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Naime, juniorski reprezentativac Srbije i bivši junior Crvene zvezde Vuk Dobrašinović (19, 202) novi je član Partizanove filije - KK Dunava, saznaju "Sportske.net".

Dobrašinović, koji se smatra za jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svojoj poziciji potpisao je ugovor sa klubom iz Starih Banovaca i tako dodatno pojačati redove prvoligaša u Košarkaškoj ligi Srbije. 

Foto: InstagramPrintscreen/vukdobrasinovic

 

Mladi košarkaš je ponikao u KK Sava u generaciji Nikole Jovića i Luke Tarlaća, da bi nakon toga prešao na Mali Kalemegdan gde je postao juniorski šampion Srbije i vicešampion juniorske ABA lige, a učestvovao je i na Evroliginom završnom turniru u Vitoriji!

Pretgodnu sezonu proveo je u BKK Radničkom, gde je postao najmlađi MVP kola lige i izabran u idealan tim 2. MLS! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (2)

Loading
Vlada

27.11.2021 09:25

Mali je sjajan kosarkas, retko inteligentan i vaspitan, bio sam mu trener i steta se ne gleda talenat i licnost u celini, nego slusaju kosarkaski mocnici. Otisao sam da se bavim drugim poslom, nisam hteo da slusa m one koji ne znaju kosarku , a prete mocnim prijateljima! Vuk ce dogurati daleko , ako ode odavde..

Marko

27.11.2021 10:52

Vuk Dobrašinović je fantastičan mladi talenat, promišljena stilska igra, treba ga pogurati da sazri kao igrač, sjajan je. Odlično što su mediji počeli da pišu o njemu.