POSLE NEKOLIKO MESECI: Marko Jagodić-Kuridža se vratio u Beograd!

Autor:

Sport

24.11.2021

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Budućnosti Marko Jagodić-Kuridža debitovaće za reprezentaciju Srbije.

POSLE NEKOLIKO MESECI: Marko Jagodić-Kuridža se vratio u Beograd!

Foto: Starsport

Kuridža se posle samo nekoliko meseci ponovo vratio u Beograd, ali ovog puta neće zaigrati u dresu Crvene zvezde, već u dresu nacionalnog tima.

- Jako sam srećan što mogu da budem deo ekipe, pa i sa 34 godine. Svi znamo da neki momci koji treba da nose reprezentaciju, nisu u mogućnosti da dođu i možda tu mi, igrači iz drugog i trećeg reda, treba da pomognemo u ovoj situaciji - rekao je Kuridža za Mozzartsport.

Centar Budućnosti je od nekih saigrača iz reprezentacija Srbije skoro i duplo stariji, ipak, rado se odazvao pozivu Svetislava Pešića.

- Naravno da sam se odazvao i ponosan sam, daću svoj maksimum da pomognem saigračima da dobijemo obe utakmice.

Kuridža će za reprezentaciju Srbije tek debitovati, iako je ušao u četvrtu deceniju života.

- Tako je. Celog života sam trenirao za ovako nešto, da budem deo nacionalnog tima.Ranijih godina se to nije dogodilo iz mnogo razloga, pre svega zato što je reprezentacija bila mnogo snažnija i igrali su najbolji igrači. Među njima, realno, tada nisam bio i zato nemam zbog čega da žalim. Kroz celu karijeru pružao sam maksimum, igrao najbolje što sam mogao. Za reprezentaciju sam uvek bio i biću tu - zaključio je Marko Jagodić-Kuridža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading