BOMBA ZA TOP 8! Potpisalo MEGA POJAČANJE - Delije će ga dočekati NA NOŽ!

Autor:

Sport

23.11.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centar Alen Omić pojačao je ekipu Cedecita Olimpije, a ističe da će učiniti sve što je u njegovoh moći da pomogne u ostvarenju ciljeva Ljubljančana - plasman u Top 8 Evrokupa, kao i među četiri najbolja tima na Jadranu.

BOMBA ZA TOP 8! Potpisalo MEGA POJAČANJE - Delije će ga dočekati NA NOŽ!

Foto: Starsport

Delije

- Imaću najveći motiv da se pokažem u Ljubljani, da sam napredovao preko za ovih nekoliko godina. Želim da pomognem ekipi i napravimo rezultat. Da osvojimo sve u Sloveniji, plasiramo se među četiri ekipe u ABA ligi i TOP 8 u Euroukpu, to su da kažem moje želje - izjavio je Slovenac za "BH basket", a potom se dotakao i Crvene zvezde i Partizana.

- Biće mi motiv da igram protiv Zvezde, znam ko me voli, a ko me ne voli. Moja ljubav je igranje košarke, a ne nacionalnost. Ja sam sam dao sve za Zvezdu dok sam bio tamo šest meseci i otišao iz Zvezde udzginute glave.

Republika

Foto: Starsport

Omić u dresu Crvene zvezde

Željko Obradović je jedinstven u košarkakom svijetu. Zbog njega se ABA liga više prati, Partizan se više gleda, svima je to zanimljivo kako je on tu sada. Međutim, Partizan ne može reći OK, imamo Žoca, jer se na terenu sve osvaja. Svi znamo ko je Zvezda i kakav kvalitetan tim ima. Zatim tu je smo mi, potom Budućnost - zaključio je centar rođen u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading