AVRAMOVIĆ KAO IZ TOPA: Spremni smo da izginemo za SRBIJU!

Autor:

Sport

22.11.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije kreće put kvalifikacija za Mundobasket, a soja očekivanja uoči duela sa Letonijom izneo je i Aleksa Avramović.

AVRAMOVIĆ KAO IZ TOPA: Spremni smo da izginemo za SRBIJU!

Foto: Starsport

Srbija 25. novembra dočekuje Letoniju u Beogradu od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić", a tri dana kasnije gostuje Belgiji.

 - Ovo su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, svaka utakmica se računa. Ali znamo kakav mi potencijal mi imamo. Oni su uigrani, dobro trče, šutiraju. Nadam se da će biti dosta publike i da ćemo da odbranimo domaći teren. Znam Rodija sa njim sam svaki dan. Pretio je, rekao je da su oni favoriti. Šalim se... Nacionalna selekcija predstavlja svima nama čast da igramo. I on jedva čeka da dođemo da igramo - rekao je Avramović.

Spreman je Avrmović na svaku ulogu koju mu selektor Svetislav Pešić bude namenio za predstojeće dve utakmice u novembarskom kvalifikacionom prozoru.

 - Dao nam je uloge kako nas vidi, na kojim pozicijama, u napadu i odbrani. Svi smo spremni za to, nisu to teške stvari. Da li budem igrao jedan ili dva, nije bitno, svi smo spremni da izginemo za Srbiju. Presing će biti ključan, da ih izbacimo iz ritma i da ih dobrom odbranom dobijemo. Olimpijske kvalifikacije su prošle, trajalo je razočaranje, ali sada gledamo napred - istakao je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading