MARKOVA LEKCIJA BOSANCU: Kešelj je OVIM rečima vratio Nurkića tamo gde mu je i mesto!

Autor:

Sport

22.11.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede koje je Jusuf Nurkić izneo na račun Nebojše Čovića i dalje su u žiži sportske javnosti.

MARKOVA LEKCIJA BOSANCU: Kešelj je OVIM rečima vratio Nurkića tamo gde mu je i mesto!

Foto: Starsport

Marko Kešelj

Nebojša Ćović je ekspresno odgovorio košarkašu Portlanda, a sada je stigla i nova izjava sa Malog Kalemegdana.

Ovog puta se oglasio član predsedništva KK Crvena zvezda Marko Kešelj.

Njegovo obraćanje javnosti povodom istupa Jusufa Nurkića prenosimo u celosti

- Umesto da iskoristi svoje sportske kvalitete i radi na promociji onoga što je sport u svojoj biti, a to je spajanje ljudi, građenje dobrih odnosa, poštovanje rivala i različitosti svih ljudi, ma koje vere, rase i nacije bili, Jusuf Nurkić je ponovo uradio sve suprotno od toga i stavio se na suprotnu stranu ovaj put napadajuću KK Crvena zvezda i njenog predsednika.

Još jedanput je pokazao svoje pravo lice mrzitelja, promotera podela i jeftinog nacionalizma, što i ne čudi s obzirom da takve poruke dolaze od čoveka koji se na svojim društvenim mrežama i javnim nastupima svrstava uz ratne zločince, i ostale zlikovce poznate po svojim nedelima.

Kao takvom, nije mu mesto, ne u Crvenoj zvezdi ili nekom drugom klubu na teritoriji naše zemlje, nego bi trebalo da bude persona non grata u našoj državi čiji narod i jeste najviše propatio od strane koljača koje on promoviše.

Poštujući njegove dečačke snove da zagra za klub za koji od malena navija, pitanje je da li mu je ovde mesto i kao turisti iz gore navedenih razloga, a kamoli da igra košarku i zarađuje novac - izjavio je Kešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading