ZAHVALNOST VELIKOM RIVALU! Bokan nije štedeo komplimente (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek podgoričke Budućnosti Dragan Bokan zahvalio se Partizanu na domaćinskom prijemu u Beogradu na meču ABA lige.

ZAHVALNOST VELIKOM RIVALU! Bokan nije štedeo komplimente (FOTO)

Foto: Starsport

Dragan Bokan

Pred 9.000 navijača, crno-beli su nadigrali crnogroski tim 75:66 u derbiju regionalnog takmičenja.

Bokan se posebno zahvalio treneru Partizana Željku Obradoviću.

- Upućujem reči zahvalnosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi - naveo je Bokan u saopštenju, koje prenose Vijesti.

Kako je naglasio, prijateljski odnos Partizana prema Budućnosti je pravi primer sportskog duha i "funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub".

- Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu. Susret Partizana i Budućnosti je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača uoči i tokom utakmice.

Bokan je dodao da je to jasna poruka navijačima Budućnosti da na identičan način uzvrate gostoprimstvo.

- Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji - zaključio je Bokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading