MAŠTAO O ZVEZDI, PA SPAKOVAO KOFERE: Razočaran NAPUSTIO Mali Kalemegdan, pa REŠIO da PROGOVORI!

Autor:

Sport

20.11.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Borca Sava Lešić prisetio se boravka u Crvenoj zvezdi.

MAŠTAO O ZVEZDI, PA SPAKOVAO KOFERE: Razočaran NAPUSTIO Mali Kalemegdan, pa REŠIO da PROGOVORI!

Foto: Starsport

Iskusni krilni centar je poručio da mu je oduvek želja bila da obuče crveno-beli dres, ali kada mu se san ostvario ubrzo je napustio Mali Kalemegdan.

Mnogo sam menjao, skoro svake godine… Ostala mi je želja, otkad sam krenuo sa košarkom – da u jednom klubu ostavim značajan trag, da provedem mnogo godina. Malo mi je žao zbog toga. Na početku, kada sam došao u Zvezdu, mislio sam da ću tu biti do kraja, ali to je bila samo neka mašta... Put je navodio da svake godine menjam timove, ali zadovoljan sam karijerom u principu. Sigurno da je u nekom trenutku moglo da ode u boljem smeru, ali nisam osoba koja preterano pati... Šta je bilo, bilo je. Uvek gledam i drugu stranu – moglo je možda da bude i gore. Verovatno je to neko postavio kako je trebalo biti. Zadovoljan sam, poželeo bih svim ovim mladim igračima neka makar ovoliko prođu i sigurno da će biti srećni - rekao je Lešić za "Mocartsport".

Republika

Foto: Mornar/MEDIA PRO

 

Podsetimo, Lešić (33) je tokom karijere igrao i za Partizan, dok je sa reprezentacijom Srbije osvojio zlato na Univerzijadi u Šenženu, 2011. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading