NA POMOLU POVRATAK U REPREZENTACIJU: Obradović progovorio o FENOMENU Nikola Jokić!

Autor:

Sport

19.11.2021

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaški stručnjak Željko Obradović se još jednom osvrnuo na "bolnu tačku" košarkaške Srbije, a to je neigranje NBA asa Nikole Jokića za reprezentaciju!

NA POMOLU POVRATAK U REPREZENTACIJU: Obradović progovorio o FENOMENU Nikola Jokić!

Foto: Tanjug

Trener Partizana je tokom gostovanja u emisiji "Prva tema" biranim rečima govorio o MVP-ju NBA lige i izrazio iskrenu nadu da ćemo Nikolu Jokića ponovo gledati u dresu reprezentacije.

- Nikola Jokić je biser naše košarke, fenomen u svakom smislu, siguran sam da je Kari Pešić naći zajednički jezik sa njim i da će uskoro ponovo biti deo reprezentacije- rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Obradović progovorio o Jokiću

On smatra kako je praksa objavljivanja spiskova selektora u Srbiji loša.

- Trebalo je sačekati da vidimo ko će da se odazove, pa onda formirati spisak. Žao mi je što je Igor završio kako je završio, bio je ponosan na to što je selektor i znam da mu je teško palo.

On je dodao kako su mnoge velike zvezde odbijale da igraju za nacionalne sekecije posle napornih sezona, ali kako je siguran da će Svetislav Pešić svojim pristupom  uspeti da dovede najbolje igrače u reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading