KATASTROFA PRED REAL: Gore od ovoga nije moglo!

Autor:

Sport

18.11.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nakon utakmice u Vitoriji, doputovali su u sredu u Madrid gde ih već u četvrtak od 20 i 45 očekuje drugi meč španskog duplog kola protiv Reala.

KATASTROFA PRED REAL: Gore od ovoga nije moglo!

Foto: Starsport

Real je u utorak uveče savladao Asvel u Lionu i sa skorom od 8 pobeda i 2 poraza i ove godine ističe kandidaturu za najviši plasman. Ovo će biti 12. duel dva kluba, Real ima 7 pobeda, crveno beli su slavili 4 puta, ali nema sumnje da je u postojećim okolnostima pred ekipom Crvene zvezde izuzetno težak posao:

- S obzirom na našu situaciju, primorani smo da naša razmišljanja pred sledeću utakmicu usmerimo prvo na naše redove. Nakon duela sa Baskonijom, u meč sa Realom ulazimo bez Voltersa i Kalinića, uz Mitrovića koji je ostao u Beogradu i Erona Vajta koji se već dugo oporavlja nakon loma ruke.  Situacija je takva da, iako su u pitanju lakše povrede Voltersa i Kalinića, ne želimo da ulazimo u bilo kakav rizik u pogledu pogoršanja tih povreda, bez obzira na činjenicu što nas očekuje meč sa Realom. Tim iz Madrida igra sjajno i jedan su od kandidata za najviši plasman i osvajanje Evrolige. Bez obzira na izostanak igrača i veliki kvalitet protivnika želimo da damo naš maksimum i vidimo koliko možemo u ovom trenutku- rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading