OBRADOVIĆ POTPUNO POBESNEO: Željko LJUT, nekoliko igrača Partizana na TAPETU, objasnio i zašto je promenio kapitena!

Autor:

Sport

17.11.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan na konferenciji za štampu posle utakmice sa Lijetkabelisom.

OBRADOVIĆ POTPUNO POBESNEO: Željko LJUT, nekoliko igrača Partizana na TAPETU, objasnio i zašto je promenio kapitena!

Foto: Starsport

Partizan je savladao Litvance sa 84:77. Iako je bio u protokolu, Rade Zagorac nije bio kapiten na ovom meču, već Željko Obradović. On je to ovako objasnio.

- Ne znam ko je bio u protokolu. Nemanja Dangubić je kapiten Partizana u ovom trenutku. To je moja odluka i ja sam rešio da on bude večeras kapiten. Videćemo da li će do daljeg biti.

Trifunović, Zagorac, Kuruc i Miletić nisu uopšte ulazili u igru na ovoj utakmici.

- Četvorica njih nisu igrali i to je isto moja odluka. Ja živim sa tim ljudima 24 sata i donosim odluke u interesu tima i kluba koji vodim. Moja odluka večeras je bila da ovih osam igrača koji su igrali, iznesu ovu utakmicu, što su uspeli i čestitam im. To ne znači da ova četvorica neće igrati. Onaj koji nosi dres Partizana mora da zna da svaki put kad se nađe na terenu mora da da maksimum. 

Obradović nije bio zadovoljan koncentracijom svojih igrača na meču sa Lijetkabelisom.

- Imali smo nekoliko puta dvocifrenu prednost, ali smo im lako dozvoljavali da se vrate. Uglavnom je to posledica dekocentracije i to je najveći problem. Košarkašku utakmicu ne možete da igrate na isti način 40 minuta. Moraš da budeš koncentrisa, pogotovo protiv tima koji igra kao Lijetkabelis i šutira ovoliko trojki. Jasno je da je to šuterski orijentisan tim i da mi kasnimo za igračem kada prave blokove. Moramo kao tim da shvatimo da kad vodiš sa 10 razlike to je ogromna prednost i to nam je osnovni problem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading