RADONJIĆ NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Zvezda bez pola tima ide na megdan Real Madridu!

Autor:

Sport

17.11.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli ubedljiv poraz od Baskonije u Vitoriji, a samo dva dana kasnije će na megdan Real Madridu. Trener crveno-belih Dejan Radonjić je potvrdio loše vesti da će morati bez Nikole Kalinića i Nejta Voltersa.

RADONJIĆ NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Zvezda bez pola tima ide na megdan Real Madridu!

Foto: Starsport

Real je u utorak uveče savladao Asvel u Lionu i sa skorom od 8 pobeda i 2 poraza i ove godine ističe kandidaturu za najviši plasman. Ovo će biti 12. duel dva kluba, Real ima 7 pobeda, crveno beli su slavili 4 puta, ali nema sumnje da je u postojećim okolnostima pred ekipom Crvene zvezde izuzetno težak posao.

Dejan Radonjić se po ko zna koji put našao u nezavidnom položaju.

- S obzirom na našu situaciju, primorani smo da naša razmišljanja pred sledeću utakmicu usmerimo prvo na naše redove. Nakon duela sa Baskonijom, u meč sa Realom ulazimo bez Voltersa i Kalinića, uz Mitrovića koji je ostao u Beogradu i Erona Vajta koji se već dugo oporavlja nakon loma ruke. Situacija je takva da, iako su u pitanju lakše povrede Voltersa i Kalinića, ne želimo da ulazimo u bilo kakav rizik u pogledu pogoršanja tih povreda, bez obzira na činjenicu što nas očekuje meč sa Realom. Tim iz Madrida igra sjajno i jedan su od kandidata za najviši plasman i osvajanje Evrolige. Bez obzira na izostanak igrača i veliki kvalitet protivnika želimo da damo naš maksimum i vidimo koliko možemo u ovom trenutku.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Stefan Lazarević je svestan težine izazova protiv višestrukog prvaka Evrope.

- Očekuje nas utakmica protiv jednog od kandidata za najviši plasman i prvo mesto. Na početku sezone igraju izvanredno, ekipa koja je uz ogromno iskustvo osvežena pred novu sezonu sa nekoliko odličnih igrača. Mi sa druge strane imamo naše probleme, došli smo u Španiju bez Mitrovića i Vajta, ostali smo i bez Voltersa i Kalinića u Vitoriji. Ipak, želimo da damo u Madridu sve što imamo u ovom trenutku protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi , bez obzira na sve probleme- rekao je Lazarević.

Utakmica u Madridu biće četvrti meč za crveno bele u rasponu od samo 7 dana nakon duela sa Asvelom, Partizanom i Baskonijom.

Ekipa se odmah nakon utakmice u gavnom gradu Španije, vraća za Beograd, a u ponedeljak ih očekuje novo gostovanje i meč sa ekipom SC Derbi u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading