NBA: Kariju skandirala cela hala u Njujorku - Stefov RAFAL izbušio Bruklin! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.11.2021

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između utorka i srede na programu su bila tri meča NBA lige, a derbi je odigran u Bruklinu, gde je Golden Stejt neočekivano lako izašao na kraj sa Bruklinom.

NBA: Kariju skandirala cela hala u Njujorku - Stefov RAFAL izbušio Bruklin! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Voriorsi su slavili rezultatom 117:99, čime su upisali 12. pobedu na krilima sjajnog plejmejkera Stefa Karija.

Kari je u "Barklajs Centru" ubacio čak 37 poena, uz fenomenalnih 12/19 iz igre, odnosno devet pogođenih trojki! Pored toga, jedan od najboljih šutera lige je zabeležio i sedam skokova i pet asistencija, dok je u redovima Netsa najefikasniji bio Harden sa 24.

Meč nije obilovao neizvesnošću, osim u prvoj četvrtini koja je pripala domaćinu sa 34:31. Ipak, od tada je na parketu postojao samo gostujući tim koji je duel prelomio fenomenalnom trećom deonicom (35:18), nakon čega više nije bilo povratka za Bruklin.

Nemanja Bjelica je na parketu proveo 12 minuta, ali se nije upisao u listu strelaca.

Juta je deklasirala Filadelfiju sa 120:85, a prednjačio je Hrvat Bogdan Bogdanović sa 27 koševa. Klipersi nisu imali problema sa Sparsima u "Stejpls Centru" (106:92), a sjajnu igru prikazao je Pol Džordž koji je susret okončao sa 34 koša.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading