CRNO-BELI PREKIDAJU SERIJU PORAZA? Partizan protiv Grobara želi novu pobedu u EK!

Autor:

Sport

17.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši grobari Partizanu leče rane!

CRNO-BELI PREKIDAJU SERIJU PORAZA? Partizan protiv Grobara želi novu pobedu u EK!

Foto: Starsport

Partizan protiv svojih vida rane. Košarkaši crno-belih su posle maestralnog starta sezone doživeli dva vezana poraza, od Andore u Evrokupu i Crvene zvezde u ABA ligi, a priliku za povratak na staze uspeha imaće protiv Lijetikabelisa (20.30, Sport klub 1).

Litvanci u beogradsku Arenu, u koju se crno-beli vraćaju posle nekoliko mečeva, u petom kolu Evrokupa stižu predvođeni bivšim igračem i trenerom Nenadom Čankom, dok će na terenu biti takođe bivši centar "parnog valjka" Đorđe Gagić. Trener Željko Obradović uveren je da će njegovi izabranici slaviti pred svojim navijačima.

- Oni su tipična litvanska ekipa, ali su orijentisani i na unutrašnju igru. Šutnuli su prosečno 28 trojki po meču. Moramo da smanjimo taj njihov broj pokušaja, to je ključ utakmice, uz kontrolu unutrašnje igre i ofanzivnog skoka Gagića - analizirao je Obradović rivala, a onda se osvrnuo i na igru svog tima.

- Moramo da probamo da budemo na nivou odbrane kako smo bili do sada, s tim da moramo bolje u napadu. Da igramo brže u tranziciji, brže u situaciji pet na pet na pola terena i moramo nešto i da ubacimo. U poslednje vreme dosta otvorenih šuteva - istakao je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading