STEVAN JELOVAC U KRITIČNOM STANJU: Oglasili se iz AEK-a, podrška porodici!

Autor:

Sport

16.11.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Stevan Jelovac je doživeo moždani udar, a sada se oglasio njegov klub AEK i otkrio detalje.

STEVAN JELOVAC U KRITIČNOM STANJU: Oglasili se iz AEK-a, podrška porodici!

Foto: Starsport

U nedelju je Jelovcu pozlilo na individualnom treningu kada je hospitalizovan.

Grci su otkrili više detalja o stanju povremenog reprezentativca Srbije, međuostalom i da je "pretrpeo jak moždani udar".

- KK AEK u punoj odgovornosti informiše javnost o zdravstvenom stanju Stevana Jelovca. Naš košarkaš je pretrpeo jak moždani udar. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično- stoji na početku saopštenja i dodaje se:

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Jelovac preživeo moždani udar

- AEK izražava iskrenu zahvalnost zbog interesovanja javnosti za Stevanovo zdravstveno stanje. Molimo vas, ipak, da vaše novinske izveštaje dajete s dozom diskretnosti i koristite stručnu terminologiju, kako ne bi u javnosti kružile pogrešne informacije. One bi dodatno zakomplikovale situaciju. AEK zahvaljuje iz dubine duše svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportisti, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim satima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj porodici.

Stevan Jelovac je u AEK stigao letos posle iskustva u Japanu. U karijeri je nastupao za Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Ritas, Saragosu, Nižnji, Bamberg, Gazijantep i Neo Feniks, pre nego što je došao u AEK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading