PEŠIĆ OTKRIO DETALJE: Radonjić ZABRANIO da Kalinić igra za reprezentaciju?!

Autor:

Sport

16.11.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi/stari selektor košarkaške reprezenteacije Srbije, Svetislav Pešić je juče objavio spisak od 24 kandidata na koje računa u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Mnogima je privukao pažnju i podatak da na spisku nema najboljeg košarkaša Crvene zvezde Nikole Kalinića, a popularni Kari je pojasnio o čemu se zapravo radi.

PEŠIĆ OTKRIO DETALJE: Radonjić ZABRANIO da Kalinić igra za reprezentaciju?!

Foto: Starsport

Na sadašnjem Pešićevom spisku našla su se trojica košarkaša crevno-belih, a kako kaže selektor, trener Zvezde, Dejan Radonjić, je takođe učestvovao u ovoj odluci.

- Kalinić bi došao ovoj ekipi kao kec na desetku i zbog njegove forme i kvaliteta, on je pravi igrač, on je nosilac i ima novu ulogu u Zvezdi. On odlučuje ko pobeđuje, a ko gubi. Pozvali smo Dejana Davidovca, Aleksu Uskokovića i Ognjena Dobrića – istakao je Pešić za TV Arena sport a zatim i dodatno pojasnio situaciju:

- U razgovoru sa Dejanom Radonjićem smo videli koga možemo da uzmemo, a da ne remetimo njihovu važnu utakmicu koju igraju 26. novembra. Ista je situacija sa Vasom Micićem koji ima želju da igra, ali on upravo tada igra utakmicu Fenerbahče – Efes - zaključio je Pešić. 

 Reprezentacija Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo igra mečeve sa Letonijom i Belgijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading