POTPUNO NEOČEKIVANO: Košarkaš Partizana u PROTIVNIČKOM taboru!

Autor:

Sport

15.11.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana Balša Koprivica, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac su se našli na spisku selektora Svetislava Pešića, a 25. novembra bi mogli da zaigraju protiv saigrača Rodiona Kuruca.

POTPUNO NEOČEKIVANO: Košarkaš Partizana u PROTIVNIČKOM taboru!

Foto: Starsport

Trener letonskog nacionalnog tima Luka Banki je objavio spisak igrača na koje bi mogao da računa u beogradskom duelu i protiv Slovačke (28. novembar) na kome je i internacionalac kluba iz Humske.

Osim Kuruca italijanski stručnjak je još izbrao Kristersa Zoriksa (VEF Riga), Aigarsa Skelea (Vircburg), Artursa Žagarsa (Huventud), Tomsa Leimanisa (Odesa), Dairisa Bertansa (Betis), Rihardsa Lomaža (Denizli), Artisa Atea (VEF Riga), Artursa Strautiņša (Ređo Emilija), Mareksa Mejerisa (Parma), Andrejsa Gražulisa (Trst), Marka Štajnberga (Manresa), Klava Čavara (Astorija), Martiņša Meiersa (Slask) i Anžejsa Pasečnika (Betis).

Republika

Foto: Starsport

Kuruc će morati protiv svojih

Posle meča sa Lijetkabelisom u 4. kolu Evrokupa (sreda), Partizan bi takođe na kratko, tokom reprezentativne pauze mogao da ostane bez Jama Madara, koji je dobio poziv da nastupi za reprezentaciju Izraela u deulima s a Poljskom (25. novembar) i u Estonijom (28. novembar).

Srbija igra kvalifikacione mečeve za Svetski kup protiv Letonije (25. novembar) i u Beligije (28. novembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading