MEGASENZACIJA PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Stručnjak iz NBA preuzima tim!

Autor:

Sport

15.11.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradsku Crvenu zvezdu nakon odlične partije u derbiju očekuje nastavak Evrolige, u kojoj se crveno-beli mogu pohvaliti zavidnim rezultatom. Nakon pobeda nad Panatinaikosom i ASVEL-om, četa Dejana Radonjića se sprema za susret sa Baskonijom, koja će najverovatnije ostati bez trenera.

MEGASENZACIJA PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Stručnjak iz NBA preuzima tim!

Foto: Starsport

Serija loših rezultata uticala je na to da uprava Baskonije razmišlja o smeni dosadašnjeg trenera, crnogorskog stručnjaka, Duška Ivanovića. Ekipa iz Vitorije vezala je četiri poraza u Evroligi. 

Tako da je samo pitanje časa kada će crnogorskom stručnjaku Dušku Ivanoviću biti uručen otkaz, a kako javlja španski novinar Čema De Lukas. Na njegovom mestu već je viđen hrvatski stručnjak Neven Spahija.

Ostalo je da se sačeka još zvanična potvrda, ali će bez dileme Baski dočekati Crvenu zvezdu u desetoj rundi najelitnijeg evropskog takmičenja sa novim šefom stručnog štaba.

Iskusni Hrvat je već radio u Vitoriji, kada je u sezoni 2007/08 predvodio tadašnju Tau Keramiku.

U Španiji je radio i u Valensiji, a tri godine je boravio u NBA gde je redio kao asistent u Atlanta Hoksima Majku Budenholzeru a proveo je i jednu sezonu kako pomoćnik Tejloru Dženkinsu u Memfisu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading