RADONJIĆ SPREMIO BOMBU PRED DERBI: U Zvezdu se vraća još jedan MILJENIK DELIJA!

Autor:

Sport

14.11.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji centar beogradske Crvene zvezde a sada košarkaš Baskonije Lendri Noko mogao bi uskoro da napust špansku ekipu.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Naime, kako javljaju mediji u Španiji, Noko se nije snašao u ekipi Duška Ivanovića, a letos je stigao kao veliko pojačanje.

Treba naglasiti i da se ova vest pojavila se u medijima nekoliko dana pred duel Baskonije i Zvezde, u okviru Evrolige, koji se igra 16. novembra.

Noko nije bio u timu za poslednji ligaški duel protiv Gran Kanarije, a trener Ivanović je izjavio da je to bila njegova odluka.

 

 

Podsetimo se, Noko je letos imao ponudu da ostane na Malom Kalemegdanu u crveno-belom dresu, ali se odlučio na odlazak.

Foto: Starsport

Lendri Noko

Međutim, vrlo je moguće i da se Noko vrati u Dejana Radonjića, koji i dalje na tržištu traga za pravim rešenjem na centarskoj poziciji.

Pred Zvezdom je večeras jedan od najvećih izazova u regionalnoj ABA ligi. Od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" odigraće se večiti derbi, protiv Partizana Željka Obradovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading