NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Radonjić govorio o Partizanu!

Autor:

Sport

11.11.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede Crvene zvezde nad Asvelom.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crvena zvezda je na svom terenu nanela tek treći poraz Asvelu u novoj sezoni Evrolige.

- Nije jednostavno protiv ovako dobrog tima kao što je Asvel napraviti razliku, posebno ne ovakvu kakvu smo mi napravili. U jednom trenutku osetilo se da je na parketu došlo do gubljenja kontrole igre i u zadnjem polju dozvolili da lako i brzo poentira. Bili smo van kontrole u napadu i izgledalo je to kao da bi ostalo još nekoliko minuta, bilo bi ko zna šta... Imali smo dug period dobre igre, ali ostaje da se adekvatno sagleda - rekao je Radonjić.

Jedan od najboljih u domaćem timu bio je Nikola Ivanović.

Ivanović je morao da sačeka posebnu potvrdu da može da dobije posebnu doktora da trenira. Nije bila duga pauza, što je izuzetno važno. Odradio je nekoliko treninga sa ekipom što nam je veoma značilo. Volters nije bio na nivou onoga što je prikazivao, ali imali smo druge opcije, srećom.

Zvezdi sada sledi premijerni večiti derbi u novoj sezoni.

Mislim da smo bili apsolutno fokusirani na ono što je bilo večeras. Da dobro igramo protiv Asvela i dođemo do pobede. Idemo sada na odmor, pravimo analizu i spremamo se. Pogledaću tu utakmicu Partizana i o njoj možemo pričati narednih dana. Sad se ne igra najvažnija utakmica, ti mečevi slede u nekom drugom periodu.

Za kraj dotakao se i novog pojačanja Stefana Markovića.

Marković je juče odradio trening, videćemo kako će to da izgleda narednih dana. Teško je sada reći precizno kada će igrati. Stvari se menjaju iz trenutka u trenutak... Stefan prethodno nije trenirao od jula, što nije kratak period. Ne može kroz jedan trening da se vidi u kakvom je stanju. Potrebno je da prođe kroz određeni stepen fizičke spreme, da uđe u sistem. Nije nam bilo lako ni sa nekim igračima koji su bili tu, a imali manje pauze. Dobrić, recimo, i dalje ulazi u ritam, a poznaje sistem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading