JOKIĆ GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Bogdanović STIŽE u Denver!

Autor:

Sport

10.11.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski bek Bogdan Bogdanović nije ozbiljnije povređen, a na parket bi trebalo da se vrati u subotu, kada Atlanta gostuje Denveru.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Bogdanović je zbog povrede skočnog zgloba propustio susret protiv Jute, dok će Jokić do subote odraditi suspenziju.

Tako bi sve trebalo da bude spremno za "srpski duel" u Koloradu koji se igra u noći između petka i subote od dva časa po našem vremenu.

Vest o Bogdanu sa velikim oduševljenjem je primljena u Atlanti, jer srpski šuter važi za jednog od najboljih igrača ove franšize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lucky

10.11.2021 23:16

Denver stvarno vode glupi. Konjovodac igra bas na poziciji Bogdanovica,tako da ne razumem sta ce im Bogdanovic kada su ovog vec skupo platili a nisu ni svesni da zbog njega gube.Naravno da ja to mogu da objasnim i da ne lupam. To je Djordjevic shvatio odavno i zbog toga se i ljutio na konjovodca.Ko i malo zna o kosarci shvati ce a ko ne shvata znaci da nema blage veze o ovom sportu i njima se ne moze ni objasniti.

Luckyja za selektora

12.11.2021 00:15

@Lucky - Brt mili. Pa zar ti misliš kako negde iz učmale anonimnosti znaš kako se vodi jedna NBA franšiza? I koji igrač je dobar/loš? Buhahahahaha Prvo ne kapirš ni clickbait od vesti, glupost od vesti nevidjena, jedini što je tačno jeste da igraju Denver i Atlanta sutra uveče. Ma da, da, svaki lik ispred dragstora je popio svo znanje ovog sveta, ma o svim temama. Uzmi malo i edukuj se, nauči o igri, uživaj u njoj. Možda, ali možda, ćeš tad uvideti koliko pojma nemaš