MOGU SAMO DA GA MRZE: Srpski as ZAGRMEO - Jokić je meta isto kao Đoković!

Autor:

Sport

10.11.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš Darko Miličić je prokomentarisao potez Nikole Jokića zbog koga je suspendovan na jedan meč, a pritom spomenuo i Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Jokić je naseo na provokaciju Markifa Morisa, udario ga sa leđa, a nakon toga je usledila čitava drama na terenu kada mu je pretio Batler, a potom i Markus Morison preko društvenih mreža.

Miličić je rekao kako im nije pametno da se kače sa braćom Jokić.

- Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih - rekao je Miličić za Mozzart sport i dodao da im Jokić smeta kao što svetu smeta Novak Đoković.

Republika

Foto: Starsport

Darko Miličić o Jokićevom potezu

- Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Novaka u tenisu… Naravno da ćeš nekim ljudima da smetaš i da ćeš im biti meta - rekao je nekadašnji NBA as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading