ŽELJKO ĆE POLUDETI: Partizan ostaje bez VAŽNOG igrača?

Autor:

Sport

10.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Uroš Trifunović (20) nalazi se na radaru Dalasa, saznaje Srpski telegraf!

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Poznati skaut Maveriksa Alvidas Pazdrazdis već neko vreme prati partije mladog košarkaša. Prošle nedelje on je zbog toga doputovao u Beograd, i to uči meča Partizana sa Huventudom u Evrokupu, jer je imao želju da ga i uživo vidi na terenu.

Međutim, Pazdrazdis nije imao sreće jer je Trifunović zbog zdravstvenih problema propustio ovaj duel. Zbog toga je Litvanac ostao i na narednom duelu "parnog valjka" protiv FMP u ABA ligi, gde je talentovani košarkaš postigao sedam poena.

Pored Uroša, skaut Dalasa zainteresovan je i za beka crno-belih Gregora Glasa.

- Alvidas prati dosta klubova i igrača u Evropi. Nedavno je bio i u Beogradu, on je došao iz Dalasa da bi pratio Partizanov meč sa Huventudom. Posebno je želeo da vidi Uroša Trifunovića kako igra, ali i Gregora Glasa. Međutim, zbog povrede Uroš je propustio taj meč, ali igrao je na narednom protiv FMP. Osim Partizana, on je gledao i utakmice Crvene zvezde protiv Mege u ABA ligi i Panatinaikosa u Evroligi. Bio je veoma zadovoljan mečevima u Beogradu - kazao nam je izvor blizak skautu.

Mladi košarkaš koji je profesionalnu karijeru započeo u crno-belom dresu 2018, a zatim je bio na pozajmici u Mladosti i Megi, mogao bi jednog dana da zaigra i u NBA ligi ako se bude dobro pokazao.

Zainteresovanost Dalasa za igrače s našeg prostora ne bi trebalo nikoga da iznenađuje, posebno otkad se u stručnom štabu tima iz Teksasa nalazi bivši selektor Srbije Igor Kokoškov. Takođe i srpski centar Boban Marjanović veoma je cenjen u ovom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading