NE DAJE PET PARA NA TO: Meloun OTVORENO o "slučaju Jokić"!

Autor:

Sport

09.11.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun, trener Denvera, istakao je da ne brine mnogo o kazni za centra Nikolu Jokića, dok ne bude doneta zvanična odluka od strane Disciplinske komisije NBA.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Podsetimo da je Džoker udario laktom Morisa u poslednjoj četvrtini susreta koji je Denver rešio u svoju korist na ubedljiv način.

- Biću zabrinut kada mi kažu da je suspendovan. Neću da trošim vreme gledajući u kuglu. Dostupan mi je dok mi ne kažu da nije. Ne vidim nijedan razlog zašto mi ne bi bio dostupan u sredu uveče (četvrtak ujutru po našem) - rekao je Meloun.

Denver naredni meč igra protiv Indijane u četvrtak od 03.00, a uskoro će biti poznato da li će Jokić igrati na toj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cardak

09.11.2021 13:13

SRBI NE PLJUJTE POM SVOME .Ko je koga udario prvi i izazvao da NIKOLA VRATI! JER ZATO STO JE SRBIN MORA BITI KAZNJEN A VINOVNIK KAD UDARI IGRACA BEZ LOPTE MORA BITI IZBACEN IZ IGRE -ALI SUDIJE KO HIT"EROVCI MRZE SRBE.MOGU VAM RECI SAD IH I JA MR"IM KO NEMCE!

Odgovori 20 3