OPLELA PO SELEKTORKI MALJKOVIĆ: Milica Dabović ovo nije mogla da joj prećuti!

Autor:

Sport

08.11.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije danas započinje pripreme predstojeće obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u košarkci gde naše devojke najpre očekuje meč sa Hrvatskom selekcijom.

Republika

Foto: Stasport

Milica i Ana Dabović

Tim povodom selektorka Marina Maljković okupila je 15 igračica koje čine znatno izmenjen i podmlađen sastav u odnosu na prethodno leto kada je osvojeno zlato na Evropskom prenstvu u Valensiji kao i četvrta pozicija na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Takođe je promenjen i kapiten, umesto Jelene Bruks ta čast je pripala Tini Krajišnik.

Upravo to je bio razlog da se oglasi nekadašnja reprezentativka Milica Dabović koja je ljuta na Maljkovićevu jer traku nije dodelila njenoj sestri Ani.

 - Bravo Selektorko! Anu nisi pozvala jer nisi želela da joj daš kapitensku traku, pre bi umrla!!!Nemam nista protiv Tiće tu je par godina zaslužila je. Ana je samo bila najbolji igrač Evropskog i uzela je jedina u istoriji srpskog sporta WBNA prsten! Zapamti, ništa nam ne možeš - napisala je Milica Dabović u poruci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelica

08.11.2021 17:06

Kada ste se karale i lokale, bila ti je dobra.

Odgovori 10 5
Milos

09.11.2021 07:20

Podrska za Selektorku!!! Bravo sto si postupila profesionalno a ne slavno! Bravo sto si stavila neku po zasluzi a ne po "slavi" starlete pardon sestre!