SVE JE OTIŠLO PREDALEKO: FMP podneo žalbu i prijavu posle meča sa Partizanom!

Autor:

Sport

08.11.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neoprezna izjava košarkaša Partizana Dalasa Mura je i dalje pod lupom košarkaške javnosti, a uvređeni FMP je odlučio da ode korak dalje i uloži žalbu!

Republika

Foto: Starsport

FMP se žalio zbog Dalasa Mura

Košarkaš Partizana Dalas Mur je rekao pred duel sa FMP-om, da ne zna mnogo o njima, ali da je čuo da su oni "mala Crvena zvezda", a sada je sve otišlo predaleko.

Naime, klub iz Železnika je podneo prijavu Disciplinskom sudiji ABA lige protiv američkog internacionalca zbog, kako je navedeno, ciljanog omalovažavanja rivala koje bi moglo da naruši odnose samih klubova, kao i imidž ABA lige.

Panteri su ujedno od Disciplinskog sudije zatražili da se ispitaju okolnosti pod kojima je Mur dao pomenutu izjavu, odnosno da li je to stav crno-belih s obzirom na to da ga je podržao i sam predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović, ali i da je video zapis objavljen na zvaničnoj klupskoj televiziji.

FMP se tu nije zaustavio i prema izveštaju delegata utakmice s Partizanom, podneo žalbu na sudijske, događanja oko terena, kao i propuste organizatora susreta u Pioniru, odnosno Partizana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule032

08.11.2021 13:44

Zvezda se ozbiljno pripreme za derbi ... I na vreme je počela ...

Ratko

08.11.2021 20:48

nista cudno od Covica Jadni su da jadniji ne mogu biti