RTS IZNERVIRAO DELIJE: U popularnoj domaćoj seriji PECNULI Zvezdu - ko nema POLA MOZGA postaje Zvezdaš (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sve popoularnijoj domaćoj seriji "Crna svadba" koja se prikazuje i na javnom servisu (RTS) u trećoj epizodi pojavio se detalj koji je isprovocirao sve navijače beogradske Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Detalj iz epizode serije "Crna svadba"

U horor-triler-misteriji u kojoj Slavko Štimac igra monstruoznog ubicu 12. osoba koji je tokom krvavog pira pokušao samoubistvo, prilikom jedne scene u bolnici spomenuo je ime legendarnog fudbalera Zvezde Jovana Kuleta Aćimovića. 

Nakon toga usledila je replika koju izgovara glumac Nikola Kojo koju u seriji tumači lik Inspektora koji radi na slučaju ako koja je uvredila Delije:

- Čim nema pola mozga postaje Zvezdaš. 

 

 

Inače, slavni Kule Aćimović je za prvi tim crveno-belih debitovao 1. septembra 1965. protiv Radničkog (5:0) u prijateljskoj utakmici. Na toj utakmici je bio i strelac prvog gola. U prvenstvu je debitovao 12 dana kasnije, kada je imao 17 godina.

Dotadašnju čuvenu levu stranu Zvezdine navale koju su činili Dragoslav Šekularac i Bora Kostić, zamenili su Aćimović i legendarni Dragan Džajić. Tako je nastao novi Zvezdin tandem koji joj je done tri uzastopne titule prvaka (1968, 1969. i 1970) i tri Kupa u četiri godine (1968, 1970. i 1971).

Foto: Starsport

Jovan Kule Aćimović (levo)

Aćimović je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 55 utakmica i postigao 3 gola.

Takođe je učestvovao na Svetskom prvenstvu 1974, Evropskom prvenstvu 1968. na kojem je osvojio srebrnu medalju, kao i na Evropskom prvenstvu 1976.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading