I JA SAM MVP: Mišku Ražnatoviću pošlo za rukom ono što NIJE NIKOME!

Autor:

Sport

07.11.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović je jedan od najzaslužnijih za blistave karijere Nikole Jokića i Vasilija Micića.

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović i Nikola Jokić

Ražnatović je za hrvatski portal "Tportal" neskromno rekao kako se može smatrati da je najbolji evropski agent svih vremena.

- Mnogi se neće složiti s mišljenjem da sam najbolji evropski agent svih vremena, ali u slučaju dileme, uvek je najbolje posegnuti za statistikom. A ona kaže da nikada niko nije zastupao MVP-a NBA lige i Evrolige u istoj godini, uz naznaku da su obojica u agenciji od 17. godine te da nisu u tom trenutku uopšte obećavali takve svemirske visine - rekao je Ražnatović, pa otkrio:

- Kada je Micić u pitanju, mislim da je njegov odlazak u NBA ligu, nakon što je produžio ugovor s Efesom, samo odložen za godinu dana.

Iskren je bio Ražnatović u priznanju da nije toliko očekivao od Jokića.

Republika

Foto: Starsport

Ražnatović "stvorio" Jokića i Micića

- Nisam to očekivao. Nije ni sam Nikola! Tim pre što je atipičan i ne uklapa se u stereotipe o NBA igračima, punim atleticizma. Ali njegova košarkaška inteligencija, talent i veliki rad, za koji mnogi ne znaju da stoji iza uspeha, doveli su ga na pijedestal. Njegov meteorski uspeh dao je nadu svim klincima da mogu do zvezda i bez prirodno urođenih vrhunskih atletskih sposobnosti.

Uporedio je centra Denvera sa legendom jugoslovenske i hrvatske košarke.

- On je zaista unikatan i vrlo ga je teško uporediti sa bilo kim. No možda je to ipak Krešo Ćosić, uz nadograđeni šut za tri poena - dodao je on.

Nije imao dilemu Miško po pitanju toga, koje najbolji košarkaš sa ovih prostora.

- To mi je najlakše pitanje. Dražen Petrović neuporedivo je bolji od svih koji su igrali i koji će ikada igrati. I dan danas, kada pogledam njegove utakmice, iznova se oduševim! Drugi na toj listi po meni bi bio Nikola Jokić, a treći preti da postane Luka Dončić - smatra Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading