PODGREJAO ATMOSFERU: Kevin Panter ima poruku za NAVIJAČE Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.11.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Kevin Panter se vraća pred navijače Crvene zvezde, pa je kratko prokomentarisao činjenicu da sada igra za večitog rivala crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter već razmišlja o Crvenoj zvezdi

Posle pobede nad FMP-om, Panter je morao da odgovori na "provokativno" pitanje novinara.

Partizanov Amerikanac očekuje lud doček u nedelju, kada će po prvi put ove sezone crveno i crno-beli odmeriti snage u ABA ligi.

- Bićemo spremni. Svi to čekaju. Neću pričati mnogo o tome ove nedelje, jer ću biti zauzet da odgovaram na pitanja. Biće ludo, čoveče, biće ludo...- poručio je Panter posle meča sa FMP-om.

U subotu uveče ostao je bez ubačenog poena, sa trojkama 0/4, a ukupnim šutem iz igre 0/5, ali ga to ne brine.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

- Igrači rivala uradili posao da ja ne postignem poene. Mnogo puta kad mi ne ide, neću popraviti situaciju ako uporno pokušavam da poentiram. Tada je važnije razigravati saigrače. U utakmicama kada je protivnik ekstremno agresivan, ne možete baš da insistirate na šutu jer ćete gubiti loptu, uzimati nerezonske šuteve. Tako da sam večeras samo pokušavao da brzo dodajem jer sam odmah imao dvojicu na sebi. To je bila naša prednost pa sam se brzo oslobađao lopte i pravio višak na drugom delu terena- objasnio je Panter.

U ekipi FMP-a odličan je bio Brajs Džons, njegov veliki prijatelj iz školskih dana.

- Znam Brajsa otprilike od srednje škole, on je moj čovek, moj brat dugo već. Znamo se dugo. Bilo smo zajedno u Los Anđelesu. Obojica smo iz Njujorka, znamo iste ljude, zaista smo bliski- istakao je Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading