VAŽNA PORUKA IZ HUMSKE! Ostoja Mijailović završio veliki posao!

Autor:

Sport

05.11.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović održao je u četvrtak sastanak sa svim navijačkim grupama ovog tima kako bi se otklonile sve nedoumice.

Republika

Foto: Starsport

Važan dogovor za klub, Ostoja Mijailović

Navijači Partizana nisu bili oduševljeni što je njihov tim protiv Huventuda igrao u hali "Aleksandar Nikolić" gde je kapacitet nešto iznad 7.000 mesta. Tako su pristalice crno-belih u jednom trenutku meča sa Špancima rešili da napuste tribinu i izađu iz okvira hale kako bi se solidarisali sa svima onima koji nisu mogli da dođu na utakmicu, a želeli su.

Da se ne bi stvarali dalji problemi, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović razgovarao je sa predstanicima navijačkih grupa i kako je otkrio, sve nedoumice su razjašnjene.

- Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k'o jedan treba da radimo u interesu Partizana. Šum koji je nastao u komunikaciji je otklonjen, navijači su pokazali razumevanje za ograničenost kapaciteta dvorane, baš kao što je i klub iskazao razumevanje za solidarnost koju su navijači iskazali sa onima koji nisu mogli da uđu u dvoranu. To je iza nas i nastavljamo dalje sa željom da Partizan dovedemo do visina kojima stremimo, a to je povratak i stalno učešće u Evroligi.

- Želim još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj energiji i ljubavi prema našem timu i treneru koje su pokazali u sredu i na svakoj utakmici do sada. Želim i da se zahvalim svetskom šampionu, Roju Džonsu na poseti i lepim rečima upućenim nakon utakmice. Već sutra nas očekuje važna utakmica i okrećemo se kako njoj, tako i izazovima koji očekuju naš klub u narednom periodu - kazao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading