GROBARI ODUŠEVLJENI: Kevin Panter kao Durent!

Autor:

Sport

04.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter je novi ljubimac grobara! Američki bek-šuter bio je najzaslužniji za pobedu košarkaša Partizana protiv Huventuda od 68:67 i ostanak na maksimalnom učinku posle tri kola u Evrokupu.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter doneo pobedu Partizanu protiv Huventuda

Presudan momenat dogodio se na četiri sekunde do kraja, posle koša s poludistance, a heroj čete Željka Obradovića otkrio je od koga kupi fore za ovaj nimalo lak šut.

- Ja radim svoj posao, gledam snimke ostalih igrača. Najviše gledam Kevina Durenta i Lua Vilijamsa - rekao je Kevin.

Kada je reč o tom napadu, koji je slomio Špance, koji su u jednom trenutku imali i plus 11, najplaćeniji stranac u istoriji naše košarke molio se da gosti ne urade samo jednu stvar.

- Trener je rako da uzmem loptu i to je to. Pre toga sam dao koš na istu akciju, očekivao sam da će biti preuzimanje. Razmišljam samo o tome da me protivnička ekipa neće udvojiti. To mi je jedina stvar na umu, da me ne udvoje. Tokom karijere mi se to dešavalo, molio sam se da ne bude udvajanja, nisu to uradili i eto - istakao je rođeni Njujorčanin.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Brzo je stvorio konekciju s grobarima, koji važe za možda i najbolju košarkašku publiku u Evropi, a posle utakmice dobio je ovacije i skandiranje "MVP, MVP, MVP", a uzvratio je skakanjem među navijače u parteru i slavljem s njima.

- Trudim se da uradim svoj posao. Neverovatan je osećaj. Uložio sam mnogo vremena i rada u te šuteve, koje ljudi vide da pogađam. Sve to zbog ovakvih momenata. Cenim to, moram da nastavim ovako. Morao sam da skočim u publiku. Podržavali su nas svih 40 minuta. Želeo sam da im na taj način pokažem da ih cenim - zaključio je Panter.

Željko poludeo zbog markera

Grobari su morali da gledaju rezultatsku klackalicu u Pioniru, a ovakva utakmica zahtevala je i mnogo tajm-auta. Jedan je obeležio i Željko Obradović, koji je od pomoćnika dobio tablu da nacrta zamisli, ali je nastao problem jer Žocov saradnik nije mogao da izvuče marker iz džepa sakoa. Trener Partizana u trenutku je poludeo, odmahnuo rukom i dreknuo: "Ajde, bre!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading