CRVENOJ ZVEZDI NIKAKO DA SVANE: Dejan Radonjić potvrdio LOŠE vesti!

Autor:

Sport

03.11.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegovu ekipu očekuje težak meč sa ekipom Panatinaikosa u Evroligi, i potvrdio da Nikola Ivanović i dalje nije spreman za povratak na teren.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić

Crveno-beli ovog četvrtka od 18 sati dočekuju grčki tim u hali "Aleksandar Nikolić" u 8. kolu Evrolige.

- Igrama do sada pokazali da mogu da svaladaju i prvaka Evrope i to velikom razlikom. Imaju igrače koji mogu mnogo toga na terenu i napadački i odbrambeno. Moramo biti spremni na sve, na čitanje odbrana, na našu igru u odbrani kao i do sada, naravno sve ono što smo prošli uz svu problematiku koju smo imali, izostanke igrača…Imaju i drugi tih problema, ali nama to jako dugo traje i nije lako- rekao je Radonjić.

Radonjić ni za ovaj meč neće moći da računa na Nikolu Ivanovića i Erona Vajta, koji se postepeno oporavlja od loma ruke koji je zadobio upravo na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom u Minhenu, dok će Branko Lazić biti u timu za sustrašnji duel.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

- Želimo da uđemo u utakmicu sa PAO uz sav respekt, uz veliku podršku navijača i da dužim intervalima dobre igre gradimo rezultat i dođemo do važnih bodova- poručio je Radonjić.


Krilini košarkaš Zvezde Marko Simonović takođe očekuje veliki borbu na parketu Pionira.

- Očekujem težak meč, lično mislim da su mnogo bolji nego što to pokazuje njihov trenutni plasman na tabeli. Kvalitetna ekipa sa mnogo dobrih pojedinaca i sa trenerom Priftisom koji je imao velikih uspeha sa Uniksom i koji ima sistem i gaji tu srpsku školu košarke. Ako se ne varam, neće biti Nedovića koi je njihov najbolji igrač uz Papapetrua i Mejkona. Imaće dakle taj hendikep, ali izuzetno su opasni i moramo da budemo na maksimumu- rekao je Simonović.

Ovo će biti 15. duel dva tima (trenutni skor je 7-7), a obe ekipe trenutno imaju po dve pobede i pet poraza u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading