NAPUSTILI HALU USRED UTAKMICE: Grobari se oglasili i OBJASNILI zbog čega su otišli iz "Pionira"

Autor:

Sport

03.11.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Huventud sa 68:67, a meč su pored sjajne košarke obeležili i navijači crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Grobari

Deo navijača Partizana napustio je halu i navijanje nastavio ispred hale "Pionir".

Grobari su se oglasili i objasnili zbog čega su se odlučili na takav potez. Saopštenje sa zvanične Instagram stranice prenosimo u celosti.

- Grobari, iako smo se danima spremali za večerašnji spektakl više sile nam nisu dozvolile da realizujemo sve do kraja. Naši ljudi, od kojih su neki prevalili preko 300 kilometara da bi navijali, nisu mogli da uđu u halu. Svesni smo da je kapacitet Pionira smanjen, ali je nedopustivo da je za ulaz D ostalo najmanje karata u prodaji. Mi koji smo tu i protiv Studentskog Centra i protiv Krke očekujemo da budemo ispoštovani. Momci koji su spremali koreografiju za Željka čitave nedelje takođe nisu mogli da uđu. Mnogi su sa kartama koje nisu bile očitane ostali ispred. Naš potez napuštanja hale je solidarisanje sa preko 500 naše braće koji su navijali ispred. Borićemo se za svakog Grobara bio on iz Beograda ili iz unutrašnjosti ili neki od onih koji su nam koliko juče pevali da smo cigani, ne pravimo razliku! Ostalim dežurnim "pametnjakovićima" poručujemo da se vidimo u subotu protiv FMP-a, lako je biti Grobar na najvećim utakmicama, mi ne pravimo razliku, bio Studentski Centar ili Huventud - stoji u saopštenju Partizanovih navijača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading