LETOS GA NIJE BILO: Čuo se sa Pešićem, Srbija dobija NBA pojačanje!

Autor:

Sport

02.11.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Atlante Bogdan Bogdanović rekao je da je u komunikaciji sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, što je ohrabrujuća vest za košarkaške fanove u našoj zemlji.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Sjajni šuter je poručio da mu je drago što Srbija navija za njega.

- Drago mi je što su ljudi u Srbiji budni i drago mi je da me pratite i da gledate, da nas bodrite. Čuo sam se Karijem, pričaćemo, razmenili smo poruke. Pričaćemo - rekao je Bogdanović posle pobede nad Vašingtonom.

Republika

Foto: Starsport

Bogdanović u komunikaciji sa Pešićem

Srbin je u noći između ponedeljka i utorka odigrao najbolji meč tekuće sezone.

- Dobro smo odigrali od prvog do poslednjeg minuta, fenomenalno u odbrani i napadu, kružila je lopta, možemo mi to bolje, ali nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Teška gostovanja nas čekaju, ali brinemo o nama i da gradimo našu atmosferu, imamo dovoljno kvaliteta da se usmerimo na sebe, ne na druge - kazao je Bogdan Bogdanović.

Podsetimo da Srbiju naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo, a Bogdanović zbog obaveza u plej-ofu minulog leta nije mogao da se stavi na raspolaganje tadašnjem selektoru Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir za odlazak na OI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading