GROBARI, ŽELJKO IMA REČ: Oglasio se Obradović pred nastavak Evrokupa!

Autor:

Sport

01.11.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt, prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobro, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice protiv ekipe iz Španije u trećem kolu Evrokupa.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Duel protiv Huventuda budi velike emocije kod navijača crno-belih jer je u pitanju "repriza" čuvenog finala Kupa šampiona 1992. godine u Istanbulu.

Oba tima posle prva dva kola imaju skor 2-0.

- Njihova igra je apsolutno kontrolisana u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu - rekao je Obradović za kupski sajt.

Kapiten cvrno-belih Rade Zagorac istakao je da ekipu očekuje još jedan ispit i provera protiv verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom se suočavaju od početka sezone.

- Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu. Huventud je dobar primer toga, neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili - rekao je Zagorac.

Republika

Foto: Starsport

Rade Zagorac

Utakmica trećeg kola A grupe Evrokupa između Partizana i Huventuda igra se sutra od 20.30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading