BLAT, ŠARAS, MESINA, A SADA ŽOC: Partizan doveo učesnika Fajnal-fora Evrolige sa OGROMNIM iskustvom!

Autor:

Sport

30.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko letnje pojačanje Partizana Zek Ledej tokom karijere radio je sa brojnim velikim trenerskim imenima, poput Šarasa Jasikevičijusa, Etorea Mesine i Dejvida Blata, a sada ima priliku da sarađuje sa najboljim - Željkom Obradovićem.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Doskorašnji as Milana, sa kojim je minule sezone učestovao na F4 Evrolige, smatra da je od svakoga naučio po nešto.

Trener Blat je jako dobar čovek. Nije mnogo galamio, ja sam bio mlad, pomogao mi je da podignem nivo igre, da budem dobar, da razumem evropsku igru na najvišem nivou. Važan je za početak moje karijere. Šaras je veoma zahtevan. Trener sa najvišeg nivoa, porodična osoba. Kod njega sam se trudio da se adaptiram i da vidim ono što on vidi na terenu, a bio je vrhunski igrač, video je mnogo toga. Ima stil sličan Obradovićevom, u pogledu toga kako pristupa utakmicama. Postoje i razlike, ali i dosta sličnosti između njih. Mesina je taktičar. Veoma je dobar čovek, emotivan, strastven. Pomaže mu veliko NBA iskustvo da vodi utakmice kao što ih vodi. I to mu je dosta pomoglo i prošle sezone kada smo napravili dobar rezultat - ocenio je Ledej za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Ledej se prisetio bivših trenera

Podsetimo, Partizan još uvek nije osetio gorčinu poraza u tekućoj takmičarskoj godini, a Ledej je, zajedno sa Panterom, planiran kao nosilac igre "parnog valjka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading