PARTIZAN U PROBLEMU! Da li ova kazna preti da ugrozi sjajan start sezone?

Autor:

Sport

29.10.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sajtu FIBA se može videti da je Partizan pod zabranom angažovanja novih igrača. Kako se navodi, Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) je prvu sankcija uveo 15. oktobra, a trenutno su dve na snazi.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter sa trenerom Obradovićem


Zabrana dovođenja novih igrača formalno stoji zbog bivšeg trenera Andree Trinkijerija ali i košarkaša crno-belih Alekseja Nikolića.

Čelni čovek KK Partizana Ostoja Mijailović je naveo sledeće:

- Tačno je, postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji. U pitanju su Trinkijeri i Aleksej Nikolić. U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro.

Nije precizirano kada će zabrana angažovanja igrača biti ukinuta. Očekuje se u što kraćem roku. Odluka Arbitražnog tribunala očigledno je stala na put crno-belima da dodatno ojačaju igrački kadar, jer se prema rečima sportskog direktora kluba Zorana Savića uveliko radi na angažovanju centra.

Uprkos ovom problemu, četa Željka Obradovića beleži sjajne rezultate na početku sezone.

Da li će tako i ostati?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading