ŽOC PRAVI MONSTRUOZNU EKIPU: Brutalni NBA centar na korak od Partizana!

Autor:

Sport

27.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Fredi Gilespi (24) prvi je kandidat za novog centra Partizana, saznaje Srpski telegraf!

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Momak koji je rođen 14. juna 1997. u Minesoti dobio je 13. oktobra otkaz u Toronto Reptorsima i vratio se u Dži ligu, u redove Memfis Hasla, iz kog je i došao u kanadski tim.

Gilespi je visok 206 centimetara i spada u kategoriju centara koji su po meri Željka Obradovića. Konkretno, niži od klasičnih centara, snažan, brz i skočan, što su sve karakteristike koje poseduje Amerikanac.

Gilespi je u Torontu proveo dva meseca i odigrao 22 utakmice u minuloj sezoni. Prosečno je beležio 5,6 poena i 4,9 skokova po utakmici i na terenu provodio oko 19,6 minuta.

Najbolji meč odigrao je protiv Los Anđeles Lejkersa, kojima je ubacio 11 poena, uz sedam skokova. Istakao se i na duelu protiv Bruklina, kada je zabeležio čak pet blokada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Цар Душан силни

27.10.2021 08:54

Лако је бити добар тренер када имаш квалитетне играче дајте ви њему неки просечан тим па да видимо шта ће да направи и колико је стварно добар

Odgovori 4 19