ŽELJKO JE ZA KOPLJE IZNAD SVIH: Partizanovo veliko pojačanje ODUŠEVILO Grobare - najavljuje ČUDA!

Autor: Republika

Sport

26.10.2021

18:20

Veliko letnje Partizana Alen Smailagić izjavio je da je mnogo naučio za tri meseca od Željka Obradovića, mnogo više od svih trenera u NBA za tri godine.

Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Sve je zasad sjajno. Obradović je najbolji trener sa kojim sam radio. Uvek mi objasni kada nisam u pravu. Iskreno, mnogo sam naučio za ova tri-četiri meseca koliko sarađujemo. Daleko više sam dobio od njega nego za sve ove godine u profesionalnoj košarci. Pričamo istim jezikom, razume igrače i igrači razumeju njega. Znamo šta želi, da hoće najbolje za nas i na tome radi sa nama - poručio je Smailagić.

Mladi krilni centar ističe da još uvek ne oseća pritisak u crno-belom dresu.

- Još ne osećam pritisak. Rano je za tako nešto. Moramo da provedemo još neko vreme zajedno, da se bolje upoznamo, da stvorimo bolju hemiju. Pre samo par meseci smo se upoznali, potrebno nam je još vremena da se naviknemo jedni na druge.

Starsport

Sve pohvale na račun Željka - Alen Smailagić

On se dotakao i iskustva "preko bare".

- Amerika mi je mnogo pomogla. Prvi put sam živeo sam, morao sam prvi put da se brinem o sebi. Zato mislim da sam sazreo malo brže. Najduže što sam pre toga bio van kuće trajalo je oko dva meseca. Tako da je sve to promenilo moje razmišljanje, postupke i sve ostalo - dodao je Smailagić pred meč protiv Turk Telekoma koji se igra u sredu od 20:30 časova.

Komentari (0)

Loading