PARTIJE ZA ZABORAV: Loše izdanje Srba u NBA! Bjelica se ISPROMAŠIVAO, Aleksej ispod svakog proseka (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnom izdanju NBA lige imali smo prilike da pre svih utakmica ispratimo incident pred duel Bruklina i Šarlota (95:111), pošto su pripadnici "antivaksera" pokušali da upadnu na meč i "odbrane" Kajrija Irvinga, koji ne nastupa na mečeve zbog odbijanja da se vakciniše. Noć se završila pobedom L.A. Lejkersa koji su bili u očajnoj seriji i konačno su se probudili.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Moćni tim Lebrona Džejmsa izgubio je svih šest pripremnih utakmica, pa dve zvanične, da bi "treća sreća" bila protiv Memfisa koji su pobedili uz mnogo drame na kraju 121:118.

Izuzetno talentovani Dža Morant postigao je 40 poena za Grizlise, ali je bio i tragičar pošto je promašio slobodno bacanje za izjednačenje rezultata na 2,5 sekunde do kraja.

Potom je napravio i faul, pa su Lejkersi "potvrdili" teško izvojevanu pobedu koja će ih pomeriti sa nule.

 

 

Ovoga puta nije bilo tuče u njihovim redovima, a velika noć je iza Karmela Entonija koji je postigao 28 poena i stigao je do devetog lista na večnoj listi najboljih strelaca u NBA ligi.

Pratio ga je Dejvis sa 22, Džejms je imao 19, a Rasel Vestbruk je upisao dabl-dabl učinak sa 13 poena, 13 asistencija, a imao je još i sedam skokova, pa deluje da se i on polako budi. 

Od srpskih košarkaša prethodne noći su izlazili još Aleksej Pokuševski, koji se nije proslavio u porazu od Filadelfije (115:103) i susret je završio sa četiri poena, dok je slabo bio i Nemanja Bjelica u pobedi nad Sakramentom (119:107).

Bjelica je za deset minuta promašio svih pet šuteva, ali se upisao u strelce sa "penala" - 2 poena.

Junak ovog meča bio je Stef Kari koji je ubacio 27 poena, pa doveo Golden Stejt do već treće pobede u sezoni.

NBA REZULTATI:

Bruklin - Šarlot 95:111
Hjuston - Boston 97:107
Njujork - Orlando 104:110
Oklahoma - Filadelfija 103:115
Sakramento - Golden Stejt 107:119
L.A. Lejkers 121:118

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading