PARTIZAN DOVODI EKSTRA POJAČANJE: Obradović bacio Grobare u TRANS!

Autor:

Sport

23.10.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da crno-beli neće dovoditi pojačanja "radi reda", već samo igrače koji će doneti "ekstra kvalitet".

Republika

Foto: Starsport

Obradović o pojačanjima nakon "demoliranja" Krke

Žoc je bio zadovoljan pristupom svojih izabranika u ubedljivoj pobedi nad Krkom, ali su novajlije bila tema koja je najviše zanimala "Grobare".

- Najiskrenije pokušavam da budem van svih priča. Nemam pojma ko priča o pojačanjima, o čemu se priča, mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Verujem Zoranu i ljudima iz stručnog štaba koji rade dobar posao. Ako bude došlo vreme da se priča o nekim stvarima mi ćemo razgovarati. Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko... Veona nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to - izjavio je jedan od najboljih evropskih stručnjaka.

Povratnik na klupu "Parnog valjka" bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

Utisci su naravno pozitivni, igrali smo ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda. To je način na koji smo se ponašali na svim utakmicama do sada. Na tome ćemo i insistirati. Uvek ozbiljnost prema sebi i protivniku i najvažnije prema ljudima koji dolaze da nas bodre. Napravili su fantastičnu atmosferu večeras. Verovatno ovo nije realna slika snaga dva tima. Krka je igrala veoma dobro. Izuzetno sam zadovoljan kako smo igrali svih 40 minuta.

Posebnio se Obradović dotakao Jana Madara i Rodiona Kuruca.

Madar je mlad igrač, ima 20 godina. Ima odličan osećaj za igru. Trenira vredno i ponaša se dobro. Kao i svi mladi igrači ima trenutke kada mu koncentracija nije na najboljem nivou. Rodion je imao problem, kada je došao do stepena forme i onoga što smo očekivali od njega dobio je koronu. To je ostavilo posledice. Večeraas je bilo logično da provede što više vremena na parketu. Od njega očekujem zaista dosta kao i od svih ostalih. Treba svako od njih da se oseti važnim, ovo je tek početak onoga što je ispred nas. Mnogo utakmica i mnogo putovanja - jasan je Željko Obradović.

Podsetimo da naredni izazov Partizan očekuje u 2. kolu Evrokupa, kada u sredu u Beograd stiže Turk Telekom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading