SO NA RANU DELIJAMA: Šamar od koga se TRESE Pionir!

Autor:

Sport

22.10.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Albe Izrael Gonzales nije mogao da sakrije oduševljenje nakon trijumfa njegovih izabranika u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza od Albe

Nemci su u 5. kolu Evrolige neočekivano lako nadigrali Crvenu zvezdu, a reči stratega kluba iz Berlina došle su kao "so na ranu" pristalicama aktuelnog prvaka Srbije.

Presrećan sam zbog pobede i kako smo odigrali protiv ekipe kakva je Crvena zvezda. Odigrali smo odličnu odbranu kroz ceo meč, ali sam posebno zadovoljan kako smo igrali napad. Zvezda igra dobru odbranu, ali smo danas odigrali kao tim. To je važno za nas da ispunimo naše ciljeve - rekao je Gonzales, a zatim se dotakao velikih kadrovskih problema sa kojima se suočila Alba.

Republika

Foto: Starsport

Gonzales "začinio" neuspeh crveno-belih

Imamo dosta problema, imamo samo dva zdrava centra, ostali se oporavljaju. Znali smo da će nam ovde biti teško da kontrolišemo skok protiv Kuzmića, ali smo druge stravi uradili dobro - podvukao je Izrael Gonzales. 

Poraz u Pioniru analizirao je i trener crveno-belih Dejan Radonjić, a u narednoj rundi elitnog takmičenja Zvezda gostuje Monaku, dok Alba putuje u dvoranu "Mira i prijateljstva" na noge Olimpijakosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading