ODMAH NAKON ALBE: Simonović je imao poruku za Dekija Stankovića!

Autor: M.S.

Sport

22.10.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su neugodan poraz na svom parketu od Albe u petom kolu regularnog dela Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović

Odmah nakon meča oglasio se i Marko Simonović:

- Jako teška utakmica za nas. Imamo probleme, ne treniramo zajedno, fali nam jako puno igrača. Dogodio se hendikep sa Ivanovićem, jako je bitan za naš sistem i to se odmah osetilo na rezultat. Teško je igrati bez jednog od glavnih kreatora. Činjenica je da se još uvek tražimo kao ekipa.

- Jako su atipični, nezgodni... Pametna su ekipa, puno se kreću, istrčavaju i utrčavaju, šutiraju mnogo za tri poena. Znali smo sve to, ali mi nismo bili to što jesmo. Težak je raspored, igramo na dva dana i imamo probleme. Ne treba sada da igramo najbolju košarku, već od naredne godine. Što i očekujem od ove ekipe.

Osvrnuo se i na burnije reakcije saigrača prema sudijama.

- Bila je prevelika energija i želja da pobedimo, puna hala u 'Pioniru', zato mi je bilo žao. Emotivnije smo reagovali na neke sudijske odluke, ponelo nas je, nekad sa, nekad bez razloga- zaključio je Simonović, uz zahvalnost za podršku iz fudbalske sekcije na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading