NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: Radonjić ZABRINUO Delije posle poraza od Albe!

Autor:

Sport

22.10.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je njegova ekipa odigrala slabo protiv Albe zbog brojnih kadrovskih problema sa kojima se suočava u poslednje vreme.

Republika

Foto: Starsport

Oglasio se Dejan Radonjić posle poraza od Albe

Nemci su iznenadili crveno-bele savladavši ih u Pioniru u 5. kolu ABA lige, a crnogorski stručnjak analizirao je neuspeh svojih izabranika.

Protivnik je odigrao dobro, čestitam im. Pre utakmica sam naglasio da je potrebno da budemo skoncentrisani da iskontrolišemo njihov kvalitet. Na sve to ušli smo u meč sa novim problemima. Oni su od početka uspeli da grade rezultat, a mi sa mnogo grešaka u obra pravda dođemo do boljeg ritma i generalno bolje situacije. Naravno  u Evroligi nema lakših utakmica. Neki igrači nisu spremni, a neki nisu na očekivanom nivou, kada se sve to sabere dođemo do ovakvih utakmica kao što je bilo večeras - ocenio je Radonjić, a potom je upitan zbog čega su crveno-beli delovali tako "mlako" na terenu, uprkos četiri dana odmora.

Sa apekte analize to izgleda tako. Videćemo kada će svi problemi doći na naplatu. Mi smo pokušavali da uradimo šta možemo, odigrali smo dobre utakmice. Bilo je potrebno u prvom mesecu napraviti balans u treninzima kojih je bilo vrlo malo. Prilično je jasno da dolazimo do situacije da dođemo do ovakvog izdanja. Nadali smo se da ćemo igrati dobro, ali nismo. 

Jedno od pitanja ticalo se plejmejkera Nikole Ivanovića, tačnije koliko dugo će odsustvovati sa parketa.

- Još nemamo rezultate - zabrinuo je navijače crnogorski strateg, a zatim i saopštio dobru vest oko stanja Stefana Lazarevića. 

Republika

Foto: Starsport

Novi problem za Zvezdu - veliko je pitanje koliko će Ivanović biti na poštedi

Nisam video posle utakmice da li je dobro. Mislim da jeste - zaključio je Dejan Radonjić.

Podsetimo da nakon pet rundi u elitnom takmičenju Zvezda ima skor 2-3, dok u narednom kolu gostuje ekipi Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading