SRBI HARAJU NBA: Bogdanova Atlanta RAZBILA Dalas, Voriorsi srušili Kliprse - Bjelica ostao u senci Karijevog LUDILA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2021

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Dalas Maverikse 113:87, dok su Golden Stejt Voriorsi bili bolji od Los Anđeles Klipersa 115:113, uz solidne partije naših asova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović solidan u pobedi Atlante

Bogdan Bogdanović je u ubedljivoj pobedi Hoksa proveo 26 minuta na parketu tokom kojih je upisao 11 poena uz tri skoka i dve asistencije. Najefikasniji u redovima Atlante bio je Kem Rediš sa 20, a poen manje dao je Tre Jang koji je svom učinku dodao 14 asistencija.

Meč je prelomljen u trećoj deonici koju su Hoksi dobili sa 15 poena razlike, a najveća prednost u jednom trenutku iznosila je 30.

 

 

U poraženom timu Luka Dončić je bio blizu tripl-dabl učinka, zabeležio je 18 poena (6/17) imao 11 skokova i sedam asistencija.

Nemanja Bjelica je pružio solidnu partiju u pobedi njegovog tima protiv Los Anđeles Klipersa 115:113.

Srbin je ubacio šest poena i dodao isto toliko skokova, međutim njegov saigrač je obeležio ovaj meč. Maestralni Stef Kari je za 37 minuta na parketu upisao 45 poena i 10 skokova. To je ujedno i njegova prva 45/10 utakmica sa poenima i skokovima u karijeri.

Na suprotnoj strani, najbolji kod Klipersa bio je Pol Džordž sa 29 poena, 11 skokova i šest asistencija. Pratio ga je debitant u ekipi Erik Bledso sa 22 poena. 

Košarkaški Majamija ubedljivo su slavili protiv aktuelnog šampiona Milvoki Bakse sa 137:95.

Tajler Hiro je ubacio 27 poena za 24 minuta, a imao je i šest skokova i pet asistencija. Pratio ga je Džimi Batler sa 21 poenom, dok je Adebajo imao poen manje, ali i dabl-dabl učinak sa 13 skokova.

Adetokumbo je potpuno zakazao, proveo je na terenu 22 minuta i za to vreme ostvario dabl-dabl učinak sa 15 poena i 10 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading