HITNO SAOPŠTENJE DELIJA: Navijači Zvezde povlače RADIKALAN potez pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

21.10.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19 časova dočekuju Albu u 5. kolu Evrolige, a tim povodom oglasila se navijačka grupa "Delije".

Republika

Foto: Starsport

Delije na košarci

Naime, najvatrenije pristalice crveno-belih pozivaju fanove da ispune navijački sektor u Pioniru, kako bi se stvorila prava navijačka atmosfera, "kao nekada".

Pozivamo sve Delije da kupuju na vreme karte i da na starom mestu formiramo kop koji će nositi naše igrače do nove pobede. Naš deo hale treba da se vrati u navijački i da to mesto zauzimaju ljudi koji hoće aktivno da navijaju celu utakmicu. Dugo Delije nisu bile u Pioniru kao grupa, sad je vreme da se popuni naš sektor - navodi se u saopštenju "Delija".

Navijači aktuelnog prvaka Srbije su ovim najavili radikalno drugačiju atmosferu u odnosu na prethodne utakmice, a nema dileme da klub iz Berlina čeka pravi pakao u dvorani "Aleksandar Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

21.10.2021 14:24

Alo majstori...epidemija je. Kakvo okupljanje. Ako nemamo KŠ imate pameti