NIJE SE UKLOPIO: Željko povlači KLJUČAN potez - Partizanovo džinovsko letnje POJAČANJE je GLAVNA TEMA u Humskoj!

Autor:

Sport

21.10.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Rodions Kurks ocenio je da period prilagođavanja na novu sredinu teče jako sporo, a da mu u tome dosta pomaže povratnik na klupu crno-belih Željko Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Naime, Letonac je poručio da je činjenica da je bio bolestan sigurno usporila adaptaciju na, kako kaže, veliki klub.

Bez dileme došao sam u veliki klub, na čijoj klupi sedi veliki trener. To mi mnogo znači, i na svakom treningu nešto novo naučim. Svestan sam da je ovde košarka drugačija nego u NBA, ali iskreno se nadam da ću se adaptirati na ovaj stil igre - rekao je Kuruks, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Treba mu još vremena - Rodions Kuruks

Osećam se dobro. Imam više prostora. Ovde je košarka drugačija i imam šansu da se još priviknem. Trener Obradović mi je rekao da sam u procesu adaptacije i da bi igru trebalo da čitam drugačije nego što sam navikao. On će mi u tome pomoći. Imao sam dosta izgubljenih lopti tokom priprema. Potrebno mi je još vremena, ali biću pravi - jasan je Rodions Kuruks. 

Podsetimo, Partizan je fenomenalno počeo sezonu u kojoj na pet mečeva još uvek nije osetio gorčinu poraza, a nema dileme da će sa Kuruksom u punom sjaju, kao velikim letnjim pojačanjem, ekipa delovati još moćnije na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading