DEJAN RADONJIĆ RAZOTKRIVEN: Mijenik "Delija" primio poruku u KASNE sate od trenera Zvezde!

Autor:

Sport

21.10.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik "Delija" Jaka Blažič je proteklog vikenda gostovao Crvenoj zvezdi, a potom je ispričao jednu anegdotu vezanu za trenera Dejana Radonjića.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Blažič je poražen sa Cedevita Olimpijom u Beogradu, pa se podsetio vremena kada je uspešno nosio dres crveno-belih. 

- Uvek je lepo vratiti se ovde, proveo sam dve divne godine i to nikada neću zaboraviti. Imao sam dosta uspeha u Zvezdi i svaki put kad se vratim, toga se setim i vraća mi osmeh na lice- rekao je Blažič, a prenose beogradski mediji.

Slovenac pamti kako ga je Dejan Radonjić proveravao na svakom koraku i ispričao jednu anegdotu.

- Beograd ti je j***n grad, imaš mnogo opcija, a mi smo tada bili mladi igrači, bez porodica. Morao je da nas kontroliše i da zna gde smo. Sećam se da mi je za Novu godinu poslao poruku 'gde si' sat vremena posle ponoći, jer smo dva dana kasnije igrali protiv Reala. Morao je to da radi, da se sve vrti oko treninga- nasmejao se Jaka Blažič.

Slovenac ima samo reči hvale za sadašnji tim Crvene zvezde.

- Sada je napravljen sličan tim i dosta igrača se poznaje, vidi se uigranost i da su to momci koji su dobri van terena, da se druže i da pričaju. I kada sam ja bio tu trener je bio Dejan Radonjić kod kog se tačno sve zna, šta, kako i kada se radi. Ja sam u to vreme bio igrač koji je donosio energiju ekipi i publika me je nosila, umeo sam u tome i da napravim neke greške, ali nosila me je ta ljubav i želja da pomognem timu. Bilo je momenata i kada Dejo ne bude zadovoljan kako nešto uradimo svi na terenu, ali generalno, bilo je to dobro. Najteže mu je kada ti priča nešto duže vreme i to ne uradiš na terenu, onda se iznervira- zaključio je slovenački as.

Republika

Foto: Starsport

Radonjić i Blažić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baba Sera

21.10.2021 10:43

Hm, Radonja pokazuje tri šestice na prvoj slici...