ZVEZDA NBA ODUŠEVLJENA SRBINOM: Nisam znao da je Bjelica TOLIKO DOBAR!

Autor:

Sport

20.10.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je oduševio na debiju za Golden Stejt Voriorse, asada se oglasila i zvezda tima, Stef Kari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Vestbruka i Bjelice

Jedan od najboljih šutera u istoriji Stef Kari je oduševljen partijom Nemanje Bjelice.

- Nisam znao da ume da dodaje tako dobro, a-ha-ha. Ima slobodu da igra na taj način, posebno kada je na poziciji broj pet. Predstavlja opasnost u šutu, zna da napravi dribling ako nema otvorenu situaciju. Beli dobro čita odbranu, pronalazi otvorene igrače, zna da odabere. Imaće prostora ako budemo radili ono što bi trebalo da radimo. Volim kada ima dosta prostora, bilo je tu kul videti. Odlično je odigrao rolu u poslednjoj četvrtini i održao je momentum. Bilo je to sjajno za gledanje- rekao je Kari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Karija i Lebrona

Srpski as je za 26 minuta na terenu postigao 15 poena i uhvatio 11 skokova, uz četiri asistencije.

Već od "medija deja" Bjelica je pokupio komplimente, a posle ove partije u kojoj je suštinski doneo pobedu svom timu protiv Los Anđeles Lejkersa stvari su postale još bolje po Belog.

U najjačoj ligi igrao je prethodno za Minesotu, Sakramento i Majami, a posle partije protiv Los Anđeles Lejkersa je demantovao mnoge kritičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading